Blog

25 Sep Pilot tijdens KLM Open 2017

TIG Sports is het grootste sportmarketing bedrijf van Nederland en organiseert al jaren in nauwe samenwerking met partner KLM de KLM Open.

TIG Sports en Graphlr hebben tijdens de KLM open 2017 een pilot gedaan met Mediaconnect. Doel van de pilot was in de setting van een groot sportevenement de mogelijkheden van Mediaconnect te verkennen en in praktijk te brengen. Een ander doel was het marketingcommunicatie team tijdens een groot en intensief evenement het gebruik van Mediaconnect in de praktijk te laten ervaren.

Tijdens het evenement zijn diverse contentfeeds binnen gehaald. Onder andere feeds van sociale media van golfers en partners, FTP-accounts en hashtags filters op sociale media. Het team had hiermee een zeer efficiënte en centrale toevoer van content. Alle video en foto assets werden centraal beheerd en met publicaties en storytelling zijn 7 verschillende kanalen gevoed. Zoals het Live Blog en de Social Wall die zichtbaar was op diverse locaties tijdens het evenement.

De pilot is succesvol verlopen en beide partijen zijn nu in gesprek Mediaconnect structureel te gaan inzetten voor evenementen van TIG Sports.